Despre noi

Well Magazine și-a asumat misiunea de a cultiva starea de bine prin cunoaștere de sine, dezvoltare și învățare continuă. 
În linie cu abordarea holistică a well-being-ului, pe firul roșu se va regăsi binele pentru minte, trup și suflet. Împreună cu colaboratorii și partenerii Well Magazine, vom investiga însă atât pe dimensiunea „a fi” (being), cât și pe „a face” (working), explorând și pe axa „a trăi” (living) și, nu în ultimul rând, pe „a crește/evolua” (growing). În plus, pornind de la crezul că nu putem fi bine cu adevărat decât ca parte a unui bine mai mare, vom căuta să descoperim posibilități de mai bine în plan individual dar și organizațional și, mai departe, la nivel comunitar.
Ne-am propus așadar aducem în lumină oameni și valori, idei și soluții, proiecte și programe care susțin această misiune. Credem cu tărie că acum, mai mult decât oricând, este timpul să ne deschidem mai mult, să ne apropiem în ciuda distanței și să colaborăm cu responsabilitate pentru un prezent cât mai bun și un viitor sustenabil.